Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

Отговори
Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#251

Мнение от alexyeli » 09 окт 2019 22:17

Здравейте Hola
Първо да Благодаря за градивната критика. :) Разработчиците на технологията всъщност са военните и там няма нужда да “покриват жертвите“, там просто отиват и “освобождават нечия чужда държава“ и готово.... Eдна от ранните им сценични изяви на тема 5Г е операцията Black Cat в Персийския залив.Има някаква оскъдна информация и описание на ефекта от ранното 5Г върху арабските войници как се разбягват напускаики прикритията си.... Много инфо как се пробва 5Г за разпръскване на демостранти е лесно да се намери из нета в саитове на “активисти“ и така нататък.В нашата “западнаЛА“ култура всичко това може да мине “незабелязано“ поради това, че “ако 1 загине е трагедия,докато ако са повече от 100 е просто статистика“ и медийте бегло слагат 2 реда на последна страница, че да не отегчават и отклоняват консуматорите от основната им задача- (тука у Авропъта казвам)
Всъщност не обвинявам света около мен или поне се опитвам де , даже дори съм му задължен и благодарен,той света, всъщност е огледалце показващо ми много неща на готово и не се налага лично да го преживявам всичко повторно..остава ми време демек за нови лични опитности. Да вярно е че материалния свят е полярен и за да го опишем правилно е наложително да покажем и двете половинки на цялото,което аз всъщност не направих в горния пост и съм създал половинчато усещане, за което наистина си вземам забележка... shy2 Това разбиране на чужди опитности обаче изисква много трезва и критична преценка-тъй нареченото от Богомолите “ясновиждане и ясночуване“ което няма нищо общо с гадателството а е търсенето на първопричината за дадено събитие или факт и е обект на много учене и тренировки които аз също не владея в дълбочина ,имам си много още да скитам по света. Примерно факта че вече повече от 70 години науката не заклеймява микровелето и да речем маята за хляб като канцерогенни ,не означава ,че ние сляпо и безрезервно трябва да се доверяваме на тези “благини“ -това недоверяване от своя страна не е никакво “обвинение“ към този ред неща включая официалното здравеопазване ,микровелета и бял ГМО хляб с патогенна мая от термофилни дрожди издържащи до 560 ºC.Поне до този момент не съм чул някой да изложи статиски по телевизията за броя на жертвите причинени от тези наши спътници в ежедневието.Това си е лична задача на всеки от нас -да си сформира собствен “правилен“ мироглед и ако реши да се предпази, а не да сочи с пръст обвинявайки.Това важи и за 5Г технологийте и тук просто коментираме тези “пропуски“на системата в случай ,че може да помогне на някой да ги избегне..Казвам го това във връзка с това –
skeleta написа:
09 окт 2019 18:10
Не си ме разбрал.
Имах предвид че ако беше толкова вредно то разработчиците на технологията нямаше да са между живите.
Тук изхождам от собствените си разбирания, което не е много правилно, но: "ако аз смятам нещо за опасно, то не бих го предложил на никой, защото изказано, го материализирам."

Забелязвам че обвиняваш света около себе си за какво ли не. Недей! Помисли, за какво сме се родили и какво значение има за всеки от нас живота на другите. Света не е лошо място ако успееш да си промениш гледната точка.
Такова разбиране за света съм възприел и аз.То всъщност произхожда от Богомилите и в оригиналния си вид звучи горе долу като -“Не прави никумо това което не искаш за себе си“ .При мен това разбиране доведе дори до пълен от отказ от риболова във всичките му форми.. :)) но разбирането на тази фраза при Йезуитите е било доста по тежко и драматично.Те направо си организират 3-те кръстоносни похода за да избият от главите на тия “езичници“ това светотаствено отношение към системата, та те (богомили и катари) направо отказали да се занимават със систеимата и да плащат данъци съответно.. No!.Карали си по тяхно му и просперирали неимоверно ,което естествено е било извън сценария за епохата и тогавашните разбирания и се наложило да отложат това процъфтяване на човечеството за наши дни в зората на епохата на Водолея....С проумяването ,че Йезуитите са просто инструмента свършил “механичната“ работа се отърваме от съдничеството... и ето разказахме за най кървавия момент в нашата история без да “обвиняваме“ и заклеймяваме ,но и без да се отказваме от идеята за Богомилите и техния принцип и закон... Мъчат ме тия дълги памфлети с изляния, не съм много по прозата но се надявам да се е разбрало поне нещо от какафонията в главата ми :))
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

skeleta
Мнения: 94
Регистриран: 18 ное 2014 13:40

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#252

Мнение от skeleta » 10 окт 2019 18:29

Здравей!
Правиш много лошо като вземаш част от казаното от мен и го цитираш. Така му се промена смисъла.

"ако аз смятам нещо за опасно, то не бих го предложил на никой, защото изказано, го материализирам."
Давам ти пример: Да кажем че на работата по някаква причина има яма с размери 1м. на 1м, дълбока 15м. На дъното има вода примерно 3 метра(никой не знае колко е щото не я е мерил). Минавайки покрай нея, аз изтървавам гаечен ключ 8/10, почвам да псувам с цяло гърло и шефа дофтасва да види какво толкова се пеня. Обяснявам му как ми пречат ръцете и той си задава любимия въпрос"и кво правим сега". Най лесното е да кажа че ще слезна да го взема. Но това е най опсното решение, понеже не знам нито колко са стабилни стените, нито колко е водата, нито въздуха който е по надоло дали не е токсичен. Съответно предлагам или нов, или ако чак толкова трябва да вземем назаем.
Какво би се случило ако изкажа идеята с слизането в ямата, дори и да му опиша всички опасности. Той може да се съгласи че наистина е опасно, но ще започне да го гложди че точно този ключ, който се ползва веднъж годишно ей така си стои на дъното, И в крайна сметка ще е намери кой и кога да бъде спуснат за един кирлив ключ. Точно в този момент изказаното от мен се е материализирало. Въобще не става въпрос какво искам от себе си или от другите!!!

Това което пишеш: “Не прави никумо това което не искаш за себе си“ е нарушение на собствените правила и е помощно средство за опознаването на себе си. Всъщност за неспазването на собствените си правила ще бъдеш съден, като му дойде времето.

Да взема да кажа нещо и по темата, а?
От видеото което беше пусна гледах около 5 минути, до момента в който представяха някакъв образ като специалист по ЦЕРН. За мене всички учЕни дето са там, са там заради парите. Пак според мене, отдавна знаят че това което търсят няма как да го намерят, като блъскат частици, понеже тези частици са следствие. Това е второто, на което реших че не си струва да го гледам нататък. Първото беше обясненията на някой си че до 4Г вълните предисвиквали в човешкото тяло движение на заряди и движение на ток, а 5Г разбираш ли, движещите се електрически заряди сами се превръщали в антени, които на свой ред сами излъчвали електромагнитно поле. Значи според него е необходима само една вълна от 5Г и ще настъпи верижна реакция която ще разруши света.

И още нещо. Личното ми мнение е че историята е хубаво нещо, но няма значение вече. Ако погледнеш обективно, тя величае тираните и по този начин ти насажда модел за подражание. Важното е да успееш да намериш всички насадени модели и да ги премахнеш, защото това си ти в действителност, другото е просто среда...

Потребителски аватар
Philip
Site Admin
Мнения: 5506
Регистриран: 15 ное 2014 11:31
Местоположение: Около Мадарския конник :)
Контакти:

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#253

Мнение от Philip » 10 окт 2019 19:24

Доколкото си спомням, началото беше за въвеждащото се 5G свързване.
Всяко изкуствено лъчение е вредно за организъм, развивал се без него.
Все повече хора са като постоянно дрогирани. Не е случайно и не идва от Природата.
Всички сме под изкуствени въздействия.
А нововъвеждащото се е доказало действието си върху тълпите. Hola
Наблюдавам Анализирам Променям

skeleta
Мнения: 94
Регистриран: 18 ное 2014 13:40

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#254

Мнение от skeleta » 10 окт 2019 19:51

Филипе, аз не съм казал че е полезно. Още в първия пост писах обаче че организма ни е приспособим и след кратък шок няма да ни влияе после, или поне не в такива размери, каквито се описват. Това че хората са отвеяни не е задължително да е заради 5Г. В момента и аз не мога да се концентрирам, но го отдавах на времето. През нощта студено, през дена жега.
Не искам да изглежда все едно омаловажавам евентуални последици от въвеждането на 5Г. Такива ще има. Просто коментирах видеото, понеже ми се видя нагласено да манипулира хората.

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#255

Мнение от alexyeli » 10 окт 2019 19:53

Hola
“ skeleta“
Май е време да се прхвърлим в друга тема че тука много изместихме фокуса :) .Мен ми е готино да си да говорим за почти едно и също нещо,но погледнато от леко различен ъгъл,толкова ми е сгодно ,че даже съм готов да сипя по една лимонада и да потръгне още повече лафа ,ама ако някой след нас седне да чете за ХААРП-а в тая тема ще му дойде ташкън... Изместихме темата чак на другия баир май.. :)) Ще ти пиша телефона ми на лични и там по лесно ще разгледаме и уточним моралната страна на въпроса... Колкото до техническата му страна -колко, на кого и как влияе 5Г си е друга тема - все пак на входната врата на темата тук във форума пише “ХААРП Кемтрейлс и др.“ Сега дали са богоугодни или не тия научни достижения си е въпрос на лична гледна точка -хората ни ги пускат така по много и то безплатно тези благини,подобно на безбройните телевизионни канали ама всеки си гледа “неговия си“ , не ги ползва всичките и камо ли пък наведнъж. Видеото дето качих не е мое авторско ,просто съм видял ,че дава порция техническа информация ,като тя лично за мен е просто още една тема за размисъл от сорта- ¿искам ли да си купя нов телефон с 5Г ,за мен и за щерката?,¿искам ли да живея в крайно неестествената за човека градска среда и да бъда зависим от нейните правила и капризи? и така нататък...То със сигурност всеки си има свой си отговор на тези въпроси, Ако се стегнеш и изглдаш видеото докрай ,макар да ти е гадно както ми беше и на мен докато го гледах,ще можем да го обсъждаме и да не го съдим без дори да го познаваме. То по тоя тертип, ако съдим за хората и нещата по външния им вид и размера ,то миньоните като хитлер,сталин,ленин и компания, веднага бихме ги “преценили“ по размера и прическите да речем, че не са годни даже и за военна служба,камо ли пък да променят хода на човешката история де. Ако се загледа човек малко по нататък от 5-тата минута и то непредубедено във въпросното видео, ще стигне до момента в който графично се обяснява суперпозицията (натрупване или наслагване) на въпросните вълни което всъщност им позволява да бъдат толкова насочени и концентрирани.Ако момъкът който са избрали във видеото не ни допада,то поне семката на съмнението вече ще е посята и остава да си я доразвием самостоятелно,събирайки инфо по други пътища и канали,естествено ако му е интересно на човек.Иначе ще стане като оня дето разглеждал жирафа в зоопарка и рекъл ,че те такова животно с толкова къси крака и дълъг врат НЕМААА ! Wub
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Потребителски аватар
Спиридон
Мнения: 1919
Регистриран: 18 ное 2014 10:03
Местоположение: "живее" в София

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#256

Мнение от Спиридон » 10 окт 2019 22:24

Не ѝ се връзвайте толкова на тая суперпозиция - всъщност няма нищо толкова екзотично в самата нея. Суперпозиция има при всяко най-обикновено излъчване на антена. Просто фазирането на отделните елементи позволява с по-малко енергия да се прати сигнал в определена посока, а да не да се разпилява на 360°. И не може да се направи кой знае какво фокусиране с малка антена.
Сульо и Пульо тръгнаха да трупат гледания и лайкове с какви ли не простотии и псевдонаучни приказки и объркват хората, така по-скоро служейки на обратната кауза. За мен човек, който не може просто и ясно да обясни нещата дори и на невеж по темата, и той не разбира ясно същността.

Другаде е ключът от палатката, ама карай да върви, нали има хапчета за всичко.
Все си мисля, че с тия гадости, дето ги излъчват, накрая ще вземат да прецакат у някого някоя блокировка на хардуера и тогава ще им се стъжни (ама може и на нас покрай тях).
"С мозъка човек мисли, че мисли.
Освен това той се ползва за главоболие.”

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#257

Мнение от alexyeli » 10 окт 2019 22:37

Абе седя и си мисля и по едно време се усещам че само си седя..ама сериозно,малко късно ама се усетих че скелета спомена че напоследък му е трудно да се концентрира,доколкото разбирам и на Филип не му е лесно тези дни...странното е че аз се намирам на 3000 километра от вас и от една седмица и кусур аз и хората около мен масово са “сънени“ и лесно изпадат в грипни състояния... Wonky .Кемтреила си е стандартния за зоната ,демек на макс но това си е ежедневие.Единственото различно напоследък са ясно видимите силови полета по формата на облаците едни такива на “вълнички“...Да не би пък Сатурн да е заседнал у няакое съзведие и да ни кара да си мислим тука за мащабни операций... :?
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#258

Мнение от alexyeli » 11 окт 2019 11:17

Спиридон написа:
10 окт 2019 22:24

Другаде е ключът от палатката, ама карай да върви, нали има хапчета за всичко.
Все си мисля, че с тия гадости, дето ги излъчват, накрая ще вземат да прецакат у някого някоя блокировка на хардуера и тогава ще им се стъжни (ама може и на нас покрай тях).
Ааа май за оня тънък слой от йоносферата дето е вече свръх презареден и претоварен иде реч :) Със сигурност не му е леко на сиромаха ама ще ни изтърпи още някое време ,заедно със идеята за 40 дневния земен трус....Той Живко Желев преди време дръпна едно слово по случая в медийте,но в крайна сметка решаващо си остава масовото съзнание на хомо сапиенсите,дали ще си го попрочистим самостоятелно и доброволно или ще се наложи " да ни помогнат" с разни такива по мащабни " хапчета за всичко" :)) .Може труса и 4 минутен да е,може и хич да не се приложи ма това са теорий на вероятностите....Вярно, още в 70-те години на миналия век " елита на човечеството" ( лелее как звучи само - бррр...) категорично избра пътя на " парите и икономическия растеж" като критерий и мерна единица на развитие,после 2012 г.подминахме критичната точка от която няма връщане от разхищението на планетата,без чувство за мярка и отговорност,заталачвайки ефира с странни собственически въжделения мъ то всичко туй нещо си е наше човешко и ся ще си го дюндюрликаме...както се казва. :).Така по обобщено,всички тия сценарий с 5 Г и " нужда от енергоизточници" на мен ми изглеждат като една " шведска маса" която все още отрупват с " лакомства" и " възмездия" и после когат е готова сервирана всички ще седнем и всеки ще си " хапне " от коет му е сладко... :)) Ако мога така да се изразя в стил Иван Звездев .Със сигурност ще има и някои дето ще останат гладни...и дано да са повечко...
Witchy
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Потребителски аватар
icrow
Мнения: 6432
Регистриран: 17 ное 2014 11:04

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#259

Мнение от icrow » 11 окт 2019 20:26

Забелязвам от 2 дни че батериите на таблета и на телефона спряха да се точат толкова бързо и издържат повече. Особено на таблета, който е нов ама е лайново и по традиция кофти им държат батериите. Нищо не съм правил по приложенията да ги изключвам. Просто и на двете изведнъж почнаха да падат по бавно батериите.
С мързел към прогрес. :))
my logic is undeniable :))

Потребителски аватар
Philip
Site Admin
Мнения: 5506
Регистриран: 15 ное 2014 11:31
Местоположение: Около Мадарския конник :)
Контакти:

Re: Други-Войната срещу човечеството. ХААРП Кемтрейлс и др.

#260

Мнение от Philip » 12 окт 2019 06:36

При телефона ми стана същото, но е от повече време. Всъщност някъде от месец насам ту пада по-бързо от нормалното, ту държи толкова, че чак се чудя какво става :)

А за казаното от Спиридон - не мисля, че има предвид точно това :)
Наблюдавам Анализирам Променям

Отговори

Върни се в “Други”