Май сме пропуснали да си направим такава темичка
В момента разполагам с близо кило епоксидна смола, както и с пластмасов калъп на пирамида, който си стои така от повече от година и така и не го използвах

Мисля, че му е време

Още повече, че досега не съм правил пирамидален оргонит по пропорциите на Хеопсовата пирамида, а само шестостенна такава по свое усмотрение.
Предложете какви неща да й наръгам

Аз съм се спрял на алуминиеви, медни и месингови стружки (не, че ги имам всичките, но ще гледам да си намеря) + кристал в центъра. А може и повече кристали, имам доста като бройка. Имам натрошени стъкла и кварц, черен пясък от Поморие, който обаче има и доста руда (не съм сигурен точно каква е), която се лови от магнит.
Предполагам може да се сложи и намотка около кристала, но каква ли ще е най-добре?

Не смятам да му подавам някаква честота, предпочитам да втвърди на слънце, поемайки пълния му спектър. Но за целта ще трябва да се изчака хубаво време.
Смятам да направя няколко пирамидални (мисля, че те стават по-мощни от обикновените заради формата си) и съм отворен за идеи

На някоя може да пробвам да подам HV DC докато втвърдява на две странично вгранени плочи и винаги да присъства ел. заряд в нея.
Screw the rules... play The Game!
"As above, so below."