Подготвят ли ни за бъдеще без електричество? http://www.otizvora.com/2019/06/10875

Хакери на сънища

Отговори
Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 3700
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Хакери на сънища

#1

Мнение от hyparh » 15 май 2019 20:52

Две книжки на Андрей Реутов относно манипулирането на реалността само със силата на мисълта. На практика нещата започват с осъзнаване и манипулиране на сънищата (откъдето и името), продължават с виртуално нареждане на причинно-следствените връзки за изпълняване примерно на дадено желание, след което то става в реалността. Телепортация, пътуване и материализиране чрез астралното тяло, влизане в съня на друг човек и др.
Във втора част сигурно има още интересни неща, аз съм в края на първата. Има доста практически насоки с приоритет ученията на Кастанеда. Според мен един голям процент от написаното е истина.

Hakeri na sanishta I.pdf
reutov2.zip

Всъщност хакването на сънища не е кой знае каква философия и малко или много всеки го е правил. Номера е в това човек да се осъзнае, че сънува и вече съзнателно да си прави експерименти и манипулиране на съновиденията. Невинаги се получава и си трябва тренинг (чрез прости подсказки) за целта. Спомням си, че като малък също съм го правил в отделни случаи.
Примерно наскоро имах някаква поредица от кошмари като последния път беше много истинско и сънят ме завлече много надълбоко сякаш е истина. После се ядосах на себе си, че съм позволил такова завличане от някакъв си сън да ми смущава спането. Помислих си "Щом така ще си играеме, заповядай още един път...". Направих си експеримент като започнах да размишлявам, че съня е изцяло под мой контрол и там мога да правя абсолютно всичко каквото си поискам без ограничения. Това изглежда подейства. При следващите опити за кошмарни видения не се страхувах, а реших да контраатакувам физически (примерно някакви същества или хора, които ме застрашават) като в някаква степен осъзнавах съня. При това действие се получава интересна реакция от страна на съня, сякаш се бъгва :) Нещото, което те е атакувало изведнъж спира да ти обръща внимание или просто застава като замръзнало без никаква реакция. Третият вариант е да изчезне и сънят преминава в по-спокойно русло или се сменя с нов нормален.
От тези опити (както и от описанията в книгите) излиза, че сънищата са доста неустойчиви и могат лесно да се манипулират.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Screw the rules... play The Game!

"As above, so below."

Отговори

Върни се в “Човек”