Хаха. Я намери какво лошо съм казал за Асен.

Ти явно от половин дума правиш цял роман.

"Аз си помислих, че...." Абе хора питайте и тогава си правете заключения.

Да зает съм изморен съм все пак ходя и на работа и живея вкъща, но пак намирам време да меря на хора които се опитват да правят неща.
Попитах те дали ползваш К3 и не си ли доволен, че се обръщаш към мен. Това се вижда в втория ти отговор на снимката.

И самия Асен и Домик ще ти кажат, че наще изделия трудно намират общ език и вероятно ще ти се наложи да махнеш К3, за да работиш с моите. И човек, какво сравнение да ме смущава.

Аз да не съм тръгнал да продавам нещо или да налагам собствни идеи да показвам колко по добри са моите неща? Колко пъти съм казвал и при мерене и при всичко, че Асен е много по напред в материала и че итрябва да се слуша него а не мен? А иначе дори и той каза, че моите неща били по силни и за това съм постигнал някои по добри резултати а той ги прави така не че не може а защото трябва да се правят по бързо заради по голямото прозиводство. До сега една стотинка не съм взел за мои неща и даже ги пращам за моя сметка. Ако не е така нека каже този на който дори и стотинка съм му изгубил за транспорт? Та не ми е за заплащането на хората. Както казах ти трябва мен да ме търсиш а не аз теб, пък и да си фантазираш разни намеци и прочие.
Абе в общи линии изобщо не си внимавал в картинката дето се вика