Здраве Принципни положения :)

Прости, но действащи начини за бърза помощ при различни проблеми. Само за лично изпробвани неща!
Отговори
Потребителски аватар
SPYRO
Мнения: 1152
Регистриран: 22 май 2015 10:48
Местоположение: Пловдив/Белащица

Re: Здраве Принципни положения :)

#121

Мнение от SPYRO » 09 ное 2017 23:09

Малко е дълго за четене ,но за първи път намирам толкова пълно и ясно обяснение само в една статия
http://www.kantherapy.com/лимфаденит-80 ... авим-вред/

Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 4317
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Re: Здраве Принципни положения :)

#122

Мнение от hyparh » 10 ное 2017 05:32

Много добра статия, наистина Cheers
Ето защо след тренировка във фитнеса човек се чувства толкова освежен, дори да му е било мързеливо преди това :) При такива случаи човек казва, че му се раздвижва кръвта, но май по-важното в случая е точно раздвижването на лимфата.

За цялостно прочистване на лимфната система от опит е споделял edin от Мазето относно катализаторът "Lympho Cleaner", че дава отлични резултати. Това е един от множеството катализатори на Луи Тюрен, които са вечни, т.е. нищо от тях не се изхабява, а само действат като катализатори на определени вълни, които оказват благотворно влияние върху организма. Един катализатор струва 300лв. или поне допреди няколко месеца бяха по толкова, като ми пратиха ценовата листа от любопитство.

http://alt-bg.com/site/index.php/2014-1 ... 3-10-13-34

Давам това като информация, не им правя реклама, понеже не съм ги ползвал и нямам личен опит с тези катализатори.
Последна промяна от hyparh на 10 ное 2017 05:36, променено общо 1 път.
Най-постоянното нещо е промяната.
Незавършените дела отнемат енергия, а завършените - дават.
Когато енергията се натрупа достатъчно, започва процес на създаване.

As above, so below.

Потребителски аватар
Philip
Мнения: 5596
Регистриран: 15 ное 2014 11:31
Местоположение: Около Мадарския конник :)
Контакти:

Re: Здраве Принципни положения :)

#123

Мнение от Philip » 10 ное 2017 05:35

Много, много, много! ценна статия, в която е важна всяка дума!
hola2 1ty :)
Наблюдавам Анализирам Променям

Потребителски аватар
Спиридон
Мнения: 1938
Регистриран: 18 ное 2014 10:03
Местоположение: "живее" в София

Re: Здраве Принципни положения :)

#124

Мнение от Спиридон » 10 ное 2017 08:05

Много благодаря, SPYRO! 1ty 1ty
Това обясни напълно откъде е един проблем, който имаме у дома.
"С мозъка човек мисли, че мисли.
Освен това той се ползва за главоболие.”

bluesky

Re: Здраве Принципни положения :)

#125

Мнение от bluesky » 10 ное 2017 17:09

Благодаря Ти, SPYRO, за хубавата Статия. Ясно и точно написано - от Хора за Хора.

Потребителски аватар
SPYRO
Мнения: 1152
Регистриран: 22 май 2015 10:48
Местоположение: Пловдив/Белащица

Re: Здраве Принципни положения :)

#126

Мнение от SPYRO » 23 ное 2017 17:56

Е най сетне ,научна обосновка за почвените бактерии ,ето защо децата имат инстинкт да си играят в калта ,аз лично обожавах тези игри а и никой не ме спираше laught
И сами се досещате съпътстващият ефек от тези игри ,Заземяването .
http://back2nature.rocks/микроби-антиде ... чвата-как/

Потребителски аватар
SPYRO
Мнения: 1152
Регистриран: 22 май 2015 10:48
Местоположение: Пловдив/Белащица

Re: Здраве Принципни положения :)

#127

Мнение от SPYRO » 23 ное 2017 22:28

sunny

Готино филмче което обяснява как белите кръвни телца вземат електрони от здрави клетки при липса и по този начин ги повреждат а голяма част от тези електрони идват от земята
филмчето има и БГ субтитри

mascara
Мнения: 142
Регистриран: 25 авг 2016 19:00
Местоположение: София

Re: Здраве Принципни положения :)

#128

Мнение от mascara » 16 яну 2018 21:21

Здравейте!
Някой проучвал ли е това http://inclinedbedtherapy.com/ :?

Потребителски аватар
Спиридон
Мнения: 1938
Регистриран: 18 ное 2014 10:03
Местоположение: "живее" в София

Re: Здраве Принципни положения :)

#129

Мнение от Спиридон » 17 яну 2018 01:00

Ха, пропуснал съм предходните постове. Спиро, благодаря, че ги споделяш.

mascara,
това ми напомня, че преди време като студент бях пробвал точно обратния наклон, при който главата е по-ниско. Спомнях си, че се будех необичайно рано с усещането за наспиване. Ама с тогавашния си акъл го оцених като интересно и толкова.
Когато ми се е налагало да спя с наклон към краката, не съм се наспивал добре, ама може и да е така само при мен. Нямам наблюдения за други.
"С мозъка човек мисли, че мисли.
Освен това той се ползва за главоболие.”

Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 4317
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Re: Здраве Принципни положения :)

#130

Мнение от hyparh » 27 май 2018 09:50

В страницата "Физикална радиестезия" във фейса, попаднах на една интригуваща статия, описваща лесен метод за изчистване на различни нива от разни физически и енергийни болежки. Методът залага на принципа "леене на куршум".
Понеже се прави за 10мин реших да пробвам, като първия път се получи доста накъдрена отливка, а при втория излезе непрекъсната плоскост със загатната петоъгълна форма.
(снимката по-долу не е моя, а е към статията)

*******

Здраве с поялник и тинол

Поялникът е техническо средство за стопяване на сплав от олово и калай/тинол/. Съотношението на двата метала в сплавта е съответно 60% калай и 40% олово. Тя се използва в радиоелектрониката за спояване на различни компоненти. За съвременния техник поялникът е важен инструмент! Има поялници, които се подгряват от електричество, газ и индиректно. Мощността им е различна в зависимост от приложението. Поялникът е рожба на техническия прогрес! Здравето е творение на природата! Каква е връзката между поялника и здравето? Връзката е тинолът/60 % калай и 40% олово/. Тези два метала имат особени свойства по отношение на човешката енергетика. Извършвани са експерименти за способността на калая да запомня информация, когато в разтопено състояние преминава през биополето и се втвърди бързо. Това на практика означава „прочитане” и „ извличане” на информация! А оловото като метал се е използвало от няколко хиляди години за здравни нужди/леене на куршум/. От радиестезична гледна точка и двата метала не влизат в състава на човешкото тяло. Всяко проникване е опасно и нездравословно. Но се оказва, че техниката „леене на куршум” е спасявала много хора от различни емоционални състояния и болести. Това става чрез извличане на ненужни и негативни енергии извън биополето на човека. Впечатляващо е, че формата на втвърдения метал е показател за състоянието на индивида! През вековете това е било предпоставка за развитие на гадателството. Разбира се като всяко нещо, което претърпява развитие или се спекулира с него е било отричано, заклеймявано и унищожавано. Но да погледнем реалистично! Факт е, че оловото и калаят имат определени свойства. Факт е, че прилагайки техниката „леене на куршум”много хора са намерили спасение.
Аз лично използвам тази техника с поялник и тинол в домашни условия! Ще опиша накратко как става това. Необходими са поялник, тинол и стъклена чаша с вода. Тинол и поялник се продават в магазините за радиоелектроника. Тинолът е навит върху пластмасова макарка и цената му е пряко свързана с грамажа и дебелината на сплавта. Най често се използва тинол с дебелина 0.8 – 1 мм. Сплавта е с формата на „тел” казано по нашенски. Онези от Вас, които нямат опит как да работят с поялник, би трябвало да се научат. Върхът на поялника трябва предварително да е подготвен /калайдисан/. Това става с отнемане на повърхностния слой на част от върха, подгряване и нанасяне на първия слой от тинол. Трябва да се спазват всички техники за безопасност, когато се работи с нагревателен уред! Пазете поялника от деца! Започване на процедурата. В дясната ръка е подгретия поялник. В лявата ръка е част от тинола /10-15 см./ Пред вас е чаша с вода на масата, близо до корема ви. Насочвате върха на поялника пред сърдечната си чакра. С лявата ръка бавно подавате тинол към върха на поялника докато не се отдели от само себе си капка стопен тинол. През това време се отделя и пушилка от колофон и др. вещества съдържащи се в тинола. Ако не ви се харесва не дишайте! Това е нещото като тамян при църковните ритуали. Трябва да се оформи хубава и голяма капка от стопената сплав, която сама да полети към чашата с вода. Охладената капка в чашата може да има различна форма. Идеалната форма е гладка и лъскава „паричка”. Форма с остри връхчета и фигури е признак на проблеми! Аз препоръчвам еднократно до три сеанса. Всеки път се сменя водата в чашата, а формите на тинола се отделят с пинсет. Проследяват се визуално и се анализират. Добре е да се фотографират. Това е необходимо ако ще търсите услуги на консултант по радиестезия. След процедурите изхвърляйте формите от тинола! Много е важно по време на процедурата да се използват мисловни техники! Пожелайте си да ви напуснат неразположения, болести, страхове, обсебвания и др. Пожелайте си здраве, благоденствие и успехи. Следете формата на фигурките от двата метала. Като цяло процедурите продължават докато охладените метали в чашата с вода са с формата на гладка и лъскава „паричка”. Не насилвайте нещата и не бързайте! Необходимо е време и почивка! Трябва да сте последователни и уверени в успеха! Това е от малкото техники, които показват нагледно състоянието ви чрез формата на стопения и охладен метал! Важно е да се знае, че пребиваването над подпочвени води и негативите на мрежата на Хартман се отразяват чрез формата на стопения и охладен тинол. Наблюдавал съм тъжна статистика за много хора, които са манипулирани, че им е направена някаква „магия”, че са болни и кармично обременени! Послушайте вътрешния си глас и се научете на тази обикновена техника, която описах! На всички Вас пожелавам много здраве, да бъдете бдителни и да обичате близките си и... себе си !

30171060_1960002200980248_465980323048480622_o.jpg
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Най-постоянното нещо е промяната.
Незавършените дела отнемат енергия, а завършените - дават.
Когато енергията се натрупа достатъчно, започва процес на създаване.

As above, so below.

Отговори

Върни се в “Здраве”