Привет
Идеята за две и повече честоти доколкото разбрах от упътването на уреда се ползва по няколко причини. За да не се претовари или " задръсти" лимфната система която работи предимно на гравитационен принцип,първо се прави " detox". Това обаче е дълъг процес,във стандартното меню на програмата се посочва 11 дни.При спешни случаи когато състоянието на пациента не позволява или просто за печелене на време единият канал детоксикира а другия третира конкретен проблем във синхронна последовстелност. На този принцип е и ползването на няколко канала,щадящо организма и действайки максимално бързо. При този уред вече не ползват аудиокартата, дори зареждат честоти далеч надхвърлящи възможностите и.Решението е предварително зареждане на специално изготвен от програмата за случая файл през USB порта във честотния генератор и той си го следва сам ,вече без компа,дори и при моментно прекъсване на захранването продължава от момента в който е бил прекъснат.Общо взето доста е сменена идеята от началното ниво,но въпреки това изглежда към по добро.За 8 -те канала просто ползват 4 генератора едновременно работещи във пълен синхрон.То и затова питах отстрани погледнато ,без да е човек препълнен със ТТ данни от инструкцийте, от къде започва маркетинга.Нали все пак във мен звъни Българския ми корен и ме подсеща настойчиво " да не сЪ мина и да не мЪ фанат"

.Явно ще си трябва да се метна направо у дълбокото, като теб,както правилно си постъпил на времето с американския уред.Просто разходите за изпращане също са сериозни и това ми напомня да си заръчам директно " essencial kit" със два генератора + " coloidal silver" приставката ,щото така ми излиза поне 30% по евтино,пък и винаги остава възможността двата генератора да се ползват в различни места от различни хора... Живот и здраве като пристигне ще коментирам. БлагоДарим на Създателя че засега не третираме конкретен личен проблем.Всъщност основния импулс за покупката идва от горчивия ни опит, а именно осъзнаването след 10 години работа в европейска модерна болница колко плачевни са резултатите на хората ползващи този вид " услуги".
Щях да забравя да коментирам...Според Учителя и Петър Димков " болестите" не се морят,нито се гонят... Изненадващо и за самия мен в началото,преди да пробвам и проумея този факт, те и двамата категорично съветват да се приеме болестта като гостенка, да се нахрани обилно до насита с билки, след което тя си отива сама завинаги , а проблема на финно ниво който я е предизвикал се очиства.

.Затова и съм се спрял като допълнителна приставка ,на табличката за радионика ,която позволява " изписването " на енергийте и честотите на дадена билка или вещество,при което последовстелно да се вкарат директно във ДНК на конкретния организъм.Подобен процес виждаме и при "кръщенето" в църквата - отрязания кичур коса се хвърля в дълбок кладенец,където никой да не го достигне и да навреди на покръстения.. ( енергийно,или както казва народа -уроки) .Споделянето на бъдещия ни опит със уреда , ще бъде основно в радиониката ,за въздействието чрез билки и есенций ,също и за детокс и профилактика.Естествено далеч не всички споделят това виждане, и при нужда и желание ще ползваме генератора и с други хора,близки и познати които го предпочетат във " ортодоксалния" му режим,който съвсем не за подценяване.... Молбата ми е към тези които имат някакъв опит в радиониката евнтуално и те да споделят,въпреки че изглежда че май се отклоняваме от темата за запера,но пък се приближаваме до Биорезонансното лечение.
Поздрави!