Във връзка с някои постове от днес

бих искал да добавя някои неща по темата.
Заглавието може би е малко подвеждащо. Нямам предвид, че този метод е подходящ, само ако няма други възможности. Аз го ползвам като основен метод за борба с вируси и досега е давал 100% бърз резултат. В най-тежкия случай се възстановявах 3 дни, но още след първите 24 часа вече се чувствах добре, просто на някои симптоми им трябваше повече време да отшумят.
Ползвал съм го с каквато вода имам под ръка, но най-добре е такава с минимално количество примеси. Внимавайте с дестилираните води - някои от тях са технически и съдържат примеси от дестилаторите, които са вредни.
Тънкият момент е, че не бива да се приема нищо, ама абсолютно нищо друго освен 2-3 литра вода на ден, вкл. никакви лекарства, чайове, сокове и т.н. Допуска се само в 1-2 от чашите с вода да се добавят много малко мед и сок от лимон, но се слагат колкото да не е без хич. Целта не е да дават енергия, а защото подпомагат очистването. В повечето случаи съм минавал без тях, защото ме е хващало на места, на които не съм можел да си ги намеря.
Недостатък е, че по същото време човек не е в състояние да работи сериозно, ама като съм зле, аз и без това не мога. След това обаче се чувства една много приятна лекота в тялото.
Да не се яде 24-36 часа е основно психологически проблем. Когато човек е болен, няма апетит, което не е случайно. Обикновено родителите насаждат идеята, че трябва да се яде, за да се оздравее по-бързо, защото бъркат причина и следствие. Смята се, че щом здравият човек има добър апетит, то като натъпчеш болен с храна, той ще оздравее. Със същия успех може да се натоварва физически навехнат крак, защото на здрав крак това му се отразява добре.
Може да има противопоказания, както е писал айкроу, но са в много редки случаи. Обикновено се оплакват хора с гастрити и язви, но това са състояния, които се лекуват с макс. едномесечна диета.
Все пак не бих и не съм го прилагал на малки деца, но и не насилвам децата си да ядат, когато не са гладни.
"С мозъка човек мисли, че мисли.
Освен това той се ползва за главоболие.”