Ха добро утро
Ммм даа.. Бързо стигнахме до " косъма в супата ".Поставен съм на тясно с това предложение за проба на живо,но също така се чувствам поласкан от възможността дадена ми по този начин най сетне окончателно да докажа чрез тази демонстрация на живо ,че " все пак тя се върти" или казано с други думи, че хомеопатията и био-динамичното земеделие все пак съществуват.

.
Ще си позволя да цитирам за целта един наш стар познайник и приятел,дето заради многото му приказки накрая също го разпнаха, та той казваше така: " И НЕКА БЪДЕ СПОРЕД ВЯРАТА ВАША..." Сигурен съм, че е от липса на време ,дето " баса" за пробата е изпреварил дори и беглия поглед върху лекцията на Щайнер,но пускам тук като трейлър към филма откъса от стенографията на лекцията в който се упоменава факта че от повече от 300 присъстващи, дошли от всички крайща на страната,зарязвайки работата си за да я чуят и да се облагодетелстват от нея , са допуснати само 80 човека....

Защото в последния момент Щайнер се "измята" и поставя условието,че ще говори единствено пред хора прочели и осъзнали поне една езотерична творба....но дори и на тях им се видяло на баир това което Щайнер в последствие излага като " земеделска лекция" - в която изобщо не се говори за това как Дилмано Дилберо,сади пиперо...Вместо това им мъти главите с твърдения че има различни нива на познание,видиш ли светът ни бил не чак толкоз материален и прочие....Излиза че не всичко е баш това което е.
Осмелих се да напомня за това старо знание на човечеството,тук в този форум защото е в неговия дух и разбиране,а не за да ми лепнат премия за оригиналност.Хубаво би било човек като стигне до нещо различно от досегашното си познание вместо да се " предпази" от него да повдигне леко краче и внимателно, с опипване да се хопне на следващото стъпало,което пък после ще се окаже само едно от многото в безкрайната стълба водеща на някъде си...

.
Като епилог на това ми изплискване ще добавя и друг " бисер " от оня същия колега с кръста : " във стари мехове,ново вино не се налива..." сега по научному, след квантовия преход на това явление, по модерно му викат "зона на комфорт" и влизат и излизат от нея,вместо да я разширяват де, че да не им се счупи..