Мистериите на Слънчевата система https://www.actualno.com/cosmos/misteri ... 84070.html

Мравки

Къде и какво ни сърби. Темата е за ползване, най-вече, когато ни сърбят езиците
Потребителски аватар
icrow
Мнения: 6365
Регистриран: 17 ное 2014 11:04

Re: Мравки

#11

Мнение от icrow » 13 юни 2019 15:58

:)) Жената иска куче ама май ще е мравояд :)) имам такава машинка ама нито на мравки нито на съсели не действа.
С мързел към прогрес. :))
my logic is undeniable :))

Потребителски аватар
Philip
Site Admin
Мнения: 5444
Регистриран: 15 ное 2014 11:31
Местоположение: Около Мадарския конник :)
Контакти:

Re: Мравки

#12

Мнение от Philip » 14 юни 2019 05:12

Наблюдавам Анализирам Променям

Потребителски аватар
icrow
Мнения: 6365
Регистриран: 17 ное 2014 11:04

Re: Мравки

#13

Мнение от icrow » 14 юни 2019 09:20

Баси вирусясалия сайт :)) Иначе са сладури. :)
С мързел към прогрес. :))
my logic is undeniable :))

Потребителски аватар
icrow
Мнения: 6365
Регистриран: 17 ное 2014 11:04

Re: Мравки

#14

Мнение от icrow » 15 юни 2019 21:13

Комшии ми казаха че канелата вършила мн добра работа.
С мързел към прогрес. :))
my logic is undeniable :))

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Мравки

#15

Мнение от alexyeli » 19 сеп 2019 10:25

Привет на всички
Щайнер е дал отговора на въпроса с регулацията на мравките и изобщо на всички ползващи групово съзнание летящи, мъркащи или подскачащи товари в земеделската си лекция" GA 327" от 1927 г.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 6dYSfpk4wG
като отървава за благодарност графа който дава подслон за провеждането на тая лекция, от дивите зайци които му съсипват кората на фиданките.Малко по късно Хитлер оценява по достойнство метода и го прилага широко във манията си за прогонването на евреите от околнистите на Берлин разпръсквайки прах от крематориумите.... :( . Та проверен е метода и доказан в годините.... За целта ни е необходим лунния календар на Мария Туун в който са отбелязани подходящите дати и часове за приготвянето на този " елексир".С две думи на кратко : изгарят се на прах в лъжичка или каквото има под ръка няколко екземпляра от нещото което ви разваля рахатлъка за момента,после се разрежда на хомеопатичен разтвор или с дървесна пепел,примерно поне на степен "D10" и с получения продукт се ръси в проблемните зони.Едно третиране е достатъчно за около 3-4 години.Абе направо "чисто и просто" като къпан циганин... :)) Не се плашете от леко езотеричния привкус на този специалитет,тъй като и до днес широко се прилага в биодинамичното земеделие за регилиране на полезните и другите не чак толкова полезни насекоми и добитъци.... Witchy
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

pipilica
Мнения: 102
Регистриран: 17 юли 2015 01:01
Местоположение: София

Re: Мравки

#16

Мнение от pipilica » 19 сеп 2019 23:43

Алекси, приятелю, ти пробва ли метода който описваш, щото на мен ми се струва леко отчайващ. Ако искаш на пролет ще ти събера едно канче гъсеници, пеперуди и друга вредна твар, и дървесна пепел тоже, ти ще приготвиш препарата и ще поръсиш няколко декара зеленчукова градина, ако има ефект и нямам гад всички пари дето ги давам за химикали ще ти ги дам на теб, обаче ако плъзне гад по градината химикалите от теб, айде пръскането от мен, навит ли си.

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Мравки

#17

Мнение от alexyeli » 20 сеп 2019 10:52

sunny Ха добро утро
Ммм даа.. Бързо стигнахме до " косъма в супата ".Поставен съм на тясно с това предложение за проба на живо,но също така се чувствам поласкан от възможността дадена ми по този начин най сетне окончателно да докажа чрез тази демонстрация на живо ,че " все пак тя се върти" или казано с други думи, че хомеопатията и био-динамичното земеделие все пак съществуват. 1ne.
Ще си позволя да цитирам за целта един наш стар познайник и приятел,дето заради многото му приказки накрая също го разпнаха, та той казваше така: " И НЕКА БЪДЕ СПОРЕД ВЯРАТА ВАША..." Сигурен съм, че е от липса на време ,дето " баса" за пробата е изпреварил дори и беглия поглед върху лекцията на Щайнер,но пускам тук като трейлър към филма откъса от стенографията на лекцията в който се упоменава факта че от повече от 300 присъстващи, дошли от всички крайща на страната,зарязвайки работата си за да я чуят и да се облагодетелстват от нея , са допуснати само 80 човека.... No! Защото в последния момент Щайнер се "измята" и поставя условието,че ще говори единствено пред хора прочели и осъзнали поне една езотерична творба....но дори и на тях им се видяло на баир това което Щайнер в последствие излага като " земеделска лекция" - в която изобщо не се говори за това как Дилмано Дилберо,сади пиперо...Вместо това им мъти главите с твърдения че има различни нива на познание,видиш ли светът ни бил не чак толкоз материален и прочие....Излиза че не всичко е баш това което е.
Осмелих се да напомня за това старо знание на човечеството,тук в този форум защото е в неговия дух и разбиране,а не за да ми лепнат премия за оригиналност.Хубаво би било човек като стигне до нещо различно от досегашното си познание вместо да се " предпази" от него да повдигне леко краче и внимателно, с опипване да се хопне на следващото стъпало,което пък после ще се окаже само едно от многото в безкрайната стълба водеща на някъде си... sunny .
Като епилог на това ми изплискване ще добавя и друг " бисер " от оня същия колега с кръста : " във стари мехове,ново вино не се налива..." сега по научному, след квантовия преход на това явление, по модерно му викат "зона на комфорт" и влизат и излизат от нея,вместо да я разширяват де, че да не им се счупи.. Senile
Cheers
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Отговори

Върни се в “Дуднялник :)”