Генератор смог питать 100 светодиодов от капли воды http://earth-chronicles.ru/news/2020-02-07-137354

Хакери на сънища

Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 4019
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Re: Хакери на сънища

#41

Мнение от hyparh » 10 фев 2020 18:29

Скоро не съм сънувал (наклонения шрифт означава онова специалното сънуване) :) Не са се събирали подходящите условия сутрин, а нощно време поне засега ми се струва невъзможно. Чат-пат има малко осъзнаване в някои сънища, но това няма нищо общо с онова сънуване.

В книгата си "Genesis of the Cosmos" Пол ЛаВиолет свързва символът Анк с реакционно-дифузните етерни реакции (неговата теория, която определено е интригуваща и има мегдан да улови доста истини), като според него този символ отлично обрисува този тип реакции.

Ще преслушам файла :)
Screw the rules... play The Game!

"As above, so below."

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 144
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Хакери на сънища

#42

Мнение от alexyeli » 10 фев 2020 22:40

Доктора Пол лаВиолет за мое съжаление не пожела да достигне до мен в периода когато се вълнувах от изучаване на конспирацийте и пропуснатите ползи за човечеството и за това не познавам в детайли неговото виждане,в един момент се задоволих с факта,че земята е “училище“ и всички изучавани предмети са еднакво важни.... независимо кой и по какъв метод ги преподава стига те да бъдат разбрани в даден момент от развитието на индивида-(рано или късно, но разбрани в крайна сметка).Напълно е възможно човека да има цялостен възглед по въпроса за приложението на този инструмент който западняците наричат “Анк“. Други имена на инструмента са също “Аум“ и “Ом“ като те не са нито по верни ,нито по грешни просто са адаптирани към гласовите визможности за произношение на всяка нация и от там всяка твърди ,че те са го измислили и от там е тръгнало всичко .Ние като “Нашенци“ с най гърлено произношение и Балкански произход можем да го избоботиме като “Анхгх“ .Започваме звучно с пълно гърло “Аааааа“- и придърпваме носо-глътката навътре към гърлото променяйки тона по този начин и се чува едно носово “нннннн“ и вече със сетни сили и последният останал в дробовете въздух излиза с едно завършващо носово “ гхххх“, като в този момент корема и тазобедрените мускули са стегнати докраи изцеждаики всичкия останал въздух и притискайки долната чакра принуждавайки силата на кундалини да рипне нагоре към темето където и е мястото, и за ужас на околните слушатели се разнася едно звънко гърлено “АААААННННГХХХ“ както между впрочем леко подобно звучи и “ Ааааууум“ при кадърно в изпълнение,да речем на нашия Омрам (Михаил Иванов). :)
Още при третото или четвърто повторение на тези трели се усещат едни доста осезаеми топли и горещи вълни по цялото тяло,а онези които устискат да го повторят 21 пъти направо виждат звезди посред бял ден... и усещат огромен прилив на енергия. Wonky
За сънуването дето е на периоди си е в реда на нещата ,щото си е на самотек и си идва произволно когато условията са подходящи.Съвсем друго нещо е когато са предизвикани умишлено тия изблици през коронната чакра чрез който и да е любим метод или най добре сбор от няклоко такива наведнъж Dance1 .Но това, както между впрочем и всички останали самоцели или фикс идеи не е нужно да се форсира и стимулира излишно ,че става като да “къдриш къдравото“ .Като си му дойде дневния ред то самичко си става приоритет и любима форма за разпускане чрез която да си подреди кабелите из главата човек. sun
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Потребителски аватар
Philip
Site Admin
Мнения: 5355
Регистриран: 15 ное 2014 11:31
Местоположение: Около Мадарския конник :)
Контакти:

Re: Хакери на сънища

#43

Мнение от Philip » 11 фев 2020 04:50

alexyeli,

Всеки от нас си има разбирания и вярвания.
И те са най-различни.
Моля и ти, както всеки от нас, да се съобразява с това, и да уважава собственото пространство на другите.
От началото е ясно, че си от това братство, но те моля да не се афишира това така, както никой друг от нас не афишира вярванията си.
Наблюдавам Анализирам Променям

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 144
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Хакери на сънища

#44

Мнение от alexyeli » 11 фев 2020 13:34

1aha
Ок.Съжелявам за което и поднасям искренни извинения.Неволно се унесох по темата която предразполага и не влагам " задни мисли" или опити да забъркам когото и да било в несвойствени бъркотий .Благодаря за дружелюбното напомняне и ще внимавам за напред. :)
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Отговори

Върни се в “Човек”