Мистериите на Слънчевата система https://www.actualno.com/cosmos/misteri ... 84070.html

Хакери на сънища

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Хакери на сънища

#31

Мнение от alexyeli » 03 яну 2020 15:01

Слънчевото затъмнение в Козирог: Импулс за Ново Духовно Възраждане

https://portal12.bg/publikatsii/Slynche ... dane.p7916


Така, че може да заключим, че на 26 декември 2019 г. се дава импулс за едно ново духовно възраждане, което ще се види във всички аспекти на живота.

Кулминацията на този цикъл, който ще е определящ за цялата 2020 г. ще се случи на 10 януари при Пълнолунието в знак Рак, което ще се състои в 21:22ч. българско време. Тогава ще бъдем свидетели на Лунно затъмнение, при което Земята, намирайки се между двете светила, ще хвърля своята сянка върху Луната.

Двете затъмнения са белязани от съвпада на двете бавни и много сериозни планети - Сатурн и Плутон, които застават в една точка веднъж на около 33-38 години. Този съвпад ще се състои два дни след Лунното затъмнение, на практика в неговата енергия - на 12 януари 2020г., 18:58ч. българско време.

Силата на периода сега, на целия Лунен месец, който стартира със Слънчевото Затъмнение на 26 декември ще завърши (условно) на 24 януари 2020-та с Новолунието в знак Водолей.
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 4172
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Re: Хакери на сънища

#32

Мнение от hyparh » 03 яну 2020 15:19

Тази сутрин пак успях да се "вмъкна" в няколко сънища, но този път беше закратко. През нощта все още не ми се удава да го постигна, тогава се редуват само нормални сънища. Засега успявам само сутрин след временно събуждане и после пак унасяне. При унасянето улових едно присънване и се загледах в предметите, които присъстваха в него, като с всяка изминала секунда се потапях все повече и повече и сънят ставаше все по-реален, докато накрая не "навлязох" изцяло в него съзнателно (буквално като изкристализиране или материализиране). Този преход е много интересен и когато го направи, човек осъзнава, че наистина пребивава в съня и може пълноценно да прави там всичко, каквото и в реалния живот, че и много повече. Местообитанието се отличава с големи детайли, точно както в реалността. Човек веднага би го различил от обикновен сън. Този път липсваха неприятните симптоми, които се появиха първия път, но пък и пребиваването бе по-краткотрайно.

След като се сблъскаш с това преживяване, започваш да си задава въпроса кой свят е по-реален - този тук или съновния... или и двата :)
Screw the rules... play The Game!

"As above, so below."

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Хакери на сънища

#33

Мнение от alexyeli » 03 яну 2020 16:31

:)
Съновният свят е енергиен и материалния...също,но вече " филтриран" през убеждения,образование,егрегори и придадени значения.
Малка хитринка за по успешно "навлизане в съновния свят" сутрин след първото пробуждане е да не поглеждаш никаква светлина,тъй като при това епифизата превключва в "режим на филтрация"( буден режим) и после си е процедура да я върнеш да работи отново без кората на мозъка ( епифизата е единствения елемент на мозъка без кора и си променя размера в будно и спящо положение ... :) С времето този феномен се преодолява и може да си я ползваш на воля, като ти е удобно за дадената ситуация.Впрочем главоболието и напрежението вече ги няма тъй като те са вторичен продукт от "запушванията" на канала " сушуми" причинени от неизползването му по предназначение.Веднъж покачена догоре кундалини го прави лъскав и гладък- до следващото му запушване с несвойствени за човека мисли и енергий,с каквито е пълно в изобилие сегашното ежедневие,така,че подобно на дизелите- нужно си е редовното му " газене" иначе загубва пъргавина... :))
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

manikaganga
Мнения: 104
Регистриран: 18 ное 2014 17:56

Re: Хакери на сънища

#34

Мнение от manikaganga » 03 яну 2020 17:15

hyparh, може да питаме Тот, или Богинята майка :) За много години :)
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 4172
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Re: Хакери на сънища

#35

Мнение от hyparh » 03 яну 2020 19:03

Alexyeli, мерси за съвета, ще се пробва Beer

Според дон Хуан са съвсем реални и единия и другия, както и още много други (подобно на люспите на лука, както често обича да се изразява) :) Всичко зависело от позицията на събирателната точка. Може да се сравни с един променлив кондензатор, с който се наглася радиото на определена честота. Като го врътнеш на една позиция, дадена станция в момента е "реална", а другите не съществуват, като се завърти на друга позиция пък друга станция става реална, а старата изчезва от обхват. Същото е и със събирателната точка, като освен преместване, тя може и да се разширява или удължава за още по-голям обхват (като при древните магьосници).
За много години Cheers
Screw the rules... play The Game!

"As above, so below."

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Хакери на сънища

#36

Мнение от alexyeli » 19 яну 2020 14:45

Истината за Аяхуаска - Опасният капан към нисшия астрален свят
confus
https://portal12.bg/publikatsii/Istinat ... vyat.p7930
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 4172
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Re: Хакери на сънища

#37

Мнение от hyparh » 21 яну 2020 20:39

Не бях чувал точно за този халюциноген. Инак и пейотът и татула (Datura Inoxia) причиняват много сходни (ако не и същите) ефекти и съответно бият як шут на събирателната точка да се поразмърда :))
Интересно дали човек става податлив на същности и при осъзнатото сънуване... Щото то си е точно като трип от халюциногени (каквито не съм пробвал, но съм чел за изживяванията) - напълно съзнателно навлизане в нова реалност. При всички положения трябва да се внимава с неорганичните същества и е хубаво човек въобще да си няма взимане-даване с тях.
Screw the rules... play The Game!

"As above, so below."

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Хакери на сънища

#38

Мнение от alexyeli » 21 яну 2020 23:09

Всички опияняващи вещества водят до изключване или замътване на съЗнането и от там услужливото предостъпване на тялото към други същности с техни си странни цели и въжделения ,далеч не винаги възвишени.Дори и “обикновенния“ алкохол отключва имагинативното мислене което психолозите тенденциозно наричат “Халюцинаций“.Общуването със съществата не може да се избегне тъй като в това всъщност се състои медитацията и общуването с енергийният свят...Все пак ако човек поддържа достатъчна хигиена на чувствата и мислите, елементалите губят интерес и не досаждат.Сегашните хора сме доста претоварени с информационен спам и съответно ,едновременно бушуват вътре в нас множество противоречиви чувства и “мисли“ които често не са и наши собствени а са насадени от точно такива същности които се домогват до “проявление“ по всички възможни начини.Ако се хване човек и седне да запише на едно листче абсолютно всичко което му мине през ума в продължение на 5 минути ще остане изненадан ,че се смесват ежедневни проблеми със възвишени мисли и между всичко това дори и някой друг цинизъм в зависимост съответно от съотношението на различните влияния.На практика в медитативни състояния имаш изконното право да зададеш директно категоричен въпрос към съществото с което общуваш „КОЙ си ТИ“ и често ще видиш как то моментално изменя формата си или директно изчезва, когато се представя за някой друг...Хубавото е ,че такъв въпрос не се счита за невъзпитан или нахален и не ти носи черни точки.С времето човек директно се научава да усеща кой точно седи пред теб ,подобно на аналогията в ежедневито.Скоро ще получиш странни заявки от рода да звъннеш по телефона на непознати или да предадеш нещо на някого , но това си е в реда на нещата и ако го изпълниш ще направиш голяма услуга на някой крайно нуждаещ се ... :) За човека изпълняващ такъв род молби няма пряка заплаха или опастност,въпреки многобройните предупреждения по тези въпроси,пък и това се случва само в началото и после постепенно си набираш контингент за общуване който ти е интересен и нужен на теб самия, но първо е нужно да се научи “езика СЕНЗАР“ което също е естествен процес стига да си го позволиш сам на себе си.. тъй като вече си го имаме записан във ДНК ,макар и науката да го отрича и го нарича “сив боклук“ поради ненамирането на истинското му приложение.Bedtime
Объркващо...нали... :))
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Потребителски аватар
hyparh
Мнения: 4172
Регистриран: 18 ное 2014 14:26
Местоположение: Нови хан

Re: Хакери на сънища

#39

Мнение от hyparh » 08 фев 2020 11:35

Някои извадки от книгата "Активната страна на безкрайността" (11-а поред) на Кастанеда. Оказва се, че и думата "магьосник" е изопачена във времето. Съвременното възприемане и асоциации от обществото, които извиква тази думичка, нямат нищо общо с целите и стремежите на истинските магьосници (като нагуалите дон Хуан, Хенаро, Елиас, Хулиан и др. споменати в книгите)."— Да бъдеш магьосник не означава да правиш магии — продължи дон Хуан, — да въздействаш по различни начини над хората или да бъдеш обсебван от демони. Да бъдеш магьосник означава да достигнеш такова ниво на осъзнаване, което прави невъобразимите неща постижими. Терминът магьосничество не отразява вярно с какво се занимават магьосниците, но и терминът шаманство също не е подходящ. Действията на магьосниците са изключително в сферата на абстрактното, на безличното. Магьосниците се борят да достигнат цел, която няма нищо общо със стремежите на обикновения човек. Стремежите на магьосниците са да достигнат безкрайността и да я осъзнават.
По-нататък дон Хуан каза, че задачата на магьосниците е да се изправят лице в лице с безкрайността и че те навлизат в нея всекидневно, както рибарят навлиза в морето. И тази задача с толкова всепоглъщаща, че магьосниците са длъжни да обявяват името си, преди да дръзнат да навлязат в нея. Той ми напомни как в Ногалес бе произнесъл високо името си, преди да е започнал какъвто и да било контакт помежду ни. По този начин той бе потвърдил своята индивидуалност пред безкрайността.
.....
Като ме гледаше право в очите, той обясни, че това, което прави хората магьосници, е способността им да възприемат пряко енергията, която протича във Вселената, и че когато магьосниците възприемат човешките същества по този начин, те ги виждат като сияйно кълбо или сияйна яйцевидна фигура. Той твърдеше, че човешките същества не само са способни да виждат пряко как енергията протича във Вселената, но и че те всъщност я виждат, макар и да не могат преднамерено да осъзнаят, че я виждат. И тук той изложи най-същественото отличие за магьосниците — разликата между общото състояние на съзнание и специфичното състояние на преднамерено осъзнаване на нещо. Той заяви, че всяко човешко същество разполага с осъзнаване, в общия смисъл, което му позволява да вижда пряко енергията, а после определи магьосниците като единствените човешки същества, способни преднамерено да осъзнават, че виждат пряко енергията. После определи осъзнаването като енергия, а енергията като постоянен поток — светлинна вибрация, която никога не остава в покой, а постоянно се самозадвижва. Той твърдеше, че при виждането на човешкото същество то се възприема като струпване на енергийни полета, удържани заедно от най-загадъчната сила във Вселената — една свързваща, слепваща, вибрираща сила, която със сцеплението си държи енергийните полета в едно цяло. По-нататък той обясни, че нагуалът на всяко поколение е по-особен магьосник, когото останалите магьосници виждат не като единично сияйно кълбо, а фигура от две съединени сияйни сфери, една над друга.
.....
— Тази сдвоеност — продължи той — позволява на нагуала да извършва маневри, които доста затрудняват обикновения магьосник. Нагуалът например е познавач на тази сила, която ни крепи в едно цяло. Нагуалът може за миг да спре мислите си над тази сила или за частица от секундата да пренесе върху нея цялото си внимание и по този начин да накара друг човек да онемее. Това и направих с теб на автогарата, защото исках да възпра тази твоя канонада от аз, аз, аз, аз, аз, аз, аз. Исках ти да ме откриеш, затова спрях глупостите ти.
.....
Това беше рядка привилегия — можех да гледам направо от първия ред какво всъщност представлява един нагуал. Нагуалът Елиас и нагуалът Хулиан бяха с невероятно различни характери. Нагуалът Елиас беше по-спокоен, потънал в мрака на своето мълчание. Нагуалът Хулиан вечно говореше крайно словоохотливо и приповдигнато. Той сякаш живееше единствено за да заслепява жените. В живота му имаше повече жени, отколкото човек изобщо може да си представи. И въпреки това двамата удивително си приличаха по това, че вътре в тях нямаше нищо. Бяха празни. Нагуалът Елиас беше сборник от удивителни, пленяващи разкази за неведоми места. Нагуалът Хулиан беше сборник разкази, които можеха всекиго да развеселят дотолкова, че да се затъркаля по земята от смях. Опитах ли се обаче да уловя човека в тях, истинския човек, така както бих могъл да определя човека в моя баща или у всекиго от познатите ми, аз не намирах нищо. Вместо реална личност в тях имаше куп истории за непознати хора. Всеки от двамата имаше свои собствени наклонности, но крайният резултат беше един и същ — празнота, една празнота, която отразяваше не света, а безкрайността.
.....
С течение на времето откривах потвърждения на нещата, които дон Хуан ми бе разказал за двамата си учители. Самият дои Хуан Матус беше точно такъв, каквито ги бе описал тях двамата. Дори бих казал, че той беше едно изключително съчетание от двамата — крайно спокоен и вглъбен, от една страна, и крайно открит и забавен — от друга. Най-точното описание за нагуал от всичко, което ми разказа в онзи ден, беше, че той е празен и че тази празнота отразява не света, а безкрайността. По отношение на дон Хуан едва ли имаше нещо по-вярно от това. Неговата празнота отразяваше безкрайността. Той никога не изпадаше в гняв, никога не се самоизтъкваше. Нямаше и най-малката склонност да се оплаква или да се отдава на угризения. Неговата празнота беше празнотата на воина-пътешественик, стигнал до това ниво, когато никога нищо не приема като разбиращо се от само себе си. Воин-пътешественик, който нищо не подценява или надценява. Спокоен, дисциплиниран боец с такова изключително изящество, че ни един човек, колкото и внимателно да се вглежда, не би могъл да открие този шев, който свързва в едно цялата тази сложност."
Screw the rules... play The Game!

"As above, so below."

Потребителски аватар
alexyeli
Мнения: 145
Регистриран: 30 май 2019 11:04
Местоположение: Espania

Re: Хакери на сънища

#40

Мнение от alexyeli » 10 фев 2020 03:16

Up!
Магьосник идва от “МАГ“- “magnifico“ -означава великолепен или магистрат - от знаещ и можещ...и така нататък.На нашенски е “ВЕЩ“- идва от вещина и буля му на този знаещ я наричат “вещица“... ;)
При наричане на вода у нас също е задължително първо да се представиш на водата и след това да почнеш със списъка на желанията...“Аз съм Пешо и съм Българин...“ и това вече ти дава известни права да предявиш собствената ти воля.


Юнаците от Царичина също споделят този възглед за възприятие на вселената
Като ме гледаше право в очите, той обясни, че това, което прави хората магьосници, е способността им да възприемат пряко енергията, която протича във Вселената, и че когато магьосниците възприемат човешките същества по този начин, те ги виждат като сияйно кълбо или сияйна яйцевидна фигура. Той твърдеше, че човешките същества не само са способни да виждат пряко как енергията протича във Вселената, но и че те всъщност я виждат, макар и да не могат преднамерено да осъзнаят, че я виждат. И тук той изложи най-същественото отличие за магьосниците — разликата между общото състояние на съзнание и специфичното състояние на преднамерено осъзнаване на нещо. Той заяви, че всяко човешко същество разполага с осъзнаване, в общия смисъл, което му позволява да вижда пряко енергията, а после определи магьосниците като единствените човешки същества, способни преднамерено да осъзнават, че виждат пряко енергията. После определи осъзнаването като енергия, а енергията като постоянен поток — светлинна вибрация, която никога не остава в покой, а постоянно се самозадвижва. Той твърдеше, че при виждането на човешкото същество то се възприема като струпване на енергийни полета, удържани заедно от най-загадъчната сила във Вселената — една свързваща, слепваща, вибрираща сила, която със сцеплението си държи енергийните полета в едно цяло
Малко по нагоре в темата седят картинки на анимация с “плазмена топка в бледосин цвят която пулсира и искри на около 40 см.над главата и понеже е твоя можеш да я задвижиш по гръбнака до сакралната кост и обратно, до излизане от главата - ускорявайки я до образуване на стълб от бледо синя светеща мъгла“...или с други думи да пуснеш кундалини да се поразходи.. Dance
Ако в такъв момент човек се поогледа наоколо си за светлинно формирование с формата на кръг с кръст отдолу,(фараоните са го наричали “АНГХ“ ) и се осмели да се мушне преминавайки през кръга, ще остане изненадан за това какво може да намери зад него... :) Не случайно някои го превеждат като “ключът Ангх“.
unnamed.jpg
На тази картинка, избрана на случаен принцип от нета се различават доста атрибути от стандартното оборудване на всеки човек осмеляващ се да бъде “Пътник в нематериалното“ - виждат се “светият граал“ над главата във който стои “плазмената топка“ и ключът “Ангх“ във ръката -напълно готов за пътуване във.... (или пък там на дето го заведе туроператора :)) )

На тази МП3 има пример за развлечение на по любопитните ,изпробвана от доста време,че е безобидна и няма старнични ефекти,както е да речем при бирата например.. Senile
водена-медитация-1-сензар.mp3.rar
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
dubito , ergo cogito - ergo sum Dance1

Отговори

Върни се в “Човек”